Veilig de weg op met autorijles van Barry Sweep

Contact

THEORIE

Als je gaat rijlessen is het verstandig al in het bezit te zijn van het theoriecertificaat personenauto. Theorie-examen kun je doen als je 18 jaar bent; het examen aanvragen kan al enige maanden voordat je 18 wordt. Ben je op of na 1 november 2011 17 jaar geworden?

Dan mag je nu al theorie-examen doen! Dit is naar aanleiding van de proef begeleid rijden.
Het theoriecertificaat is vervolgens anderhalf jaar geldig en dient op het praktijkexamen getoond te worden.

PRAKTIJKLESSEN

Samen met je instructeur ga je volgens een vast patroon van verrichtingen leren met de auto en het overige verkeer om te gaan. Dit zal hoofdzakelijk plaatsvinden in regio Alkmaar, waar ook het praktijkexamen zal plaatsvinden. Uiteraard wordt tijdens de lessen ook in andere regio’s zoals Haarlem, Schiphol en Hoorn gereden.

Wij werken in de lessen met een lijst met lastige verkeerssituaties en zorgen er zo voor dat je daarmee bekend wordt, zodat je met het examen niet voor onnodige verrassingen komt te staan.

Een all-in theoriepakket kan door ons geregeld worden voor maar 85,-
NIEUW: Het i-theoriepakket. Bespaar bij Rijschool Barry Sweep ruim 35,- op de adviesprijs!

PROEFLES

Een proefles van 1 uur dient om vertrouwd te raken met het zelfstandig rijden in een auto. Tevens kan de instructeur bekijken of je bepaalde verrichtingen snel aanleert. Je bepaalt vervolgens zelf hoeveel uren je uiteindelijk gaat lessen, wij geven uiteraard wel een advies op basis van ervaring.

Bij afname van een lespakket is deze proefles gratis!

INTERESSE?

Heb je interesse? Wil je een proefles of wil je meteen een pakket afnemen? 

Proefles!