Veilig met de motor of scooter de weg op met Rijschool Barry Sweep

Contact

RIJLESSEN RIJBEWIJS A

Motorrijden is een vrijheid! Wil jij deze vrijheid ook graag ervaren? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Vraag vrijblijvend informatie aan of doe een proefles om deze vrijheid ook te ervaren. De lessen worden gegeven door een gecertificeerde instructeur waarbij je in goede handen bent. Bij afname van een lespakket is de proefles bovendien gratis! Je kan al bij ons komen lessen vanaf je 20e! Want ben je ouder dan 20 jaar maar nog geen 24 en wil je wel motorrijden? Dan kun je bij ons ook je A2 rijbewijs halen!

PRAKTIJKLESSEN

Bij de praktijklessen maken we een onderscheiding tussen de bijzondere verrichtingen en het weggedeelte. Wij combineren deze lessen zodat je vlot alles onder de knie kan krijgen.
Zo zijn we op de industrieterreinen en parkeerterreinen bezig met de verrichtingen maar zijn we ook op de vele dijkweggetjes te vinden om de bochtentechniek en plaats op de weg aan te leren.
Natuurlijk kijken we naar wat je wel en nog niet kunt. Hier passen we de lessen op aan zodat je niet boven je kunnen hoeft te presteren.

THEORIE

Als je gaat rijlessen is het verstandig al in het bezit te zijn van het theoriecertificaat.

Een all-in theoriepakket kan door ons geregeld worden voor maar 85,-
NIEUW: Het i-theoriepakket. Bespaar bij Rijschool Barry Sweep ruim 35,- op de adviesprijs!

Heb je het A1 rijbewijs al behaald? Dan is het halen van je theorie niet nogmaals nodig.

De lessen zullen worden gegeven tussen Winkel en Alkmaar. Het praktijkexamen zal plaatsvinden in Alkmaar.